Nota Legal

Dades generals i de contacte

Joan Planas i Comerma – Advocat

c/ Gutenberg, 3 2-10
08224 Terrassa

E-mail: planas@planaslegal.com
Telèfon: 93 7336776
Fax: 93 7336777

Privacitat i protecció de dades

Als efectes del que disposa la normativa vigent de protecció de dades de caràcter personal, Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades de caràcter personal que ens pugueu facilitar a través del nostre sistema de contacte o del formulari que haguem habilitat per a aquest efecte, en realitzar-nos alguna consulta o formular-nos algun comentari o sol·licitud, seran incorporades a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal que serà titularitat de Joan Planas i Comerma. amb la finalitat de gestionar la vostra petició així com per enviar-vos informació per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic. En el cas de comunicacions comercials enviades a través de correu electrònic, ens presteu el vostre consentiment exprés per enviar-vos publicitat pel mitjà esmentat.
Joan Planas i Comerma us informa del vostre dret a exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant una petició escrita adreçada a Joan Planas i Comerma, o bé a través de l’adreça de correu electrònic planas@planaslegal.com.

Enllaços

www.planaslegal.com conté enllaços a altres pàgines web. Cal considerar que Joan Planas i Comerma no es responsabilitza de la política de privacitat d’aquestes pàgines web. Us advertim que cal que tingueu cura quan sortiu de la nostra pàgina web i que heu de llegir les polítiques de privacitat de totes i cadascuna de les pàgines web que recullin informació personal identificable. Aquesta política de privacitat només és aplicable a la informació continguda a www.planaslegal.com.

Manteniment de la política de privacitat

Joan Planas i Comerma es reserva el dret de modificar la seva política de privacitat en qualsevol moment i en resposta als canvis que afectin la legislació aplicable en matèria de privacitat i protecció de dades.
Si decidíssim canviar la nostra política de privacitat, n’informaríem en la nostra pàgina web. Si, per qualsevol causa, decidíssim utilitzar la informació personal i identificable d’una manera diferent de l’establerta fins ara, us ho notificaríem mitjançant un correu electrònic per tal que tingueu la possibilitat d’autoritzar-nos o no a utilitzar aquesta informació d’una manera diferent. Utilitzarem la informació d’acord amb la política de privacitat sota la qual va ser recollida aquesta informació.